Vrouwencirkels & Retraites

Verlang je naar de stilte en tot rust komen bij jezelf?

Je wil verbinden met andere vrouwen en met het Heilig vrouwelijke?

Pure Levenskracht organiseert ook workshops om vrouwen te inspireren in hun groei naar vrouwelijk leiderschap. Iedere workshop wil een vrouwentempel of vrouwencirkel zijn, waar vrouwen kunnen thuiskomen bij zichzelf en bij elkaar. Sommige workshops rond een bepaald thema vormen een langdurigere cirkel van vrouwen die kiezen om elkaar te steunen als “sisters” en als “vroedvrouwen” om elkaars projecten geboren te laten worden.

Rode tenten of maanhutten zijn sinds eeuwen een plek waar je kan herbronnen en waar vrouwen elkaar inspireren. Ik organiseer momenteel een jaarreeks van Seizoenscirkels die vallen rond de wissel van de seizoenen. Een combi van meditatie, sharing en rituelen om je bewustzijn te verfijnen zodat je steeds meer voeling krijgt met de subtielere lagen van je Zelf en met de cyclische natuur van het leven.

Retraites zijn een kans om je een tijdje te kunnen terugtrekken uit het drukke leven, waardoor je vanzelf in een andere staat van Zijn komt zodat je met meer afstand kan kijken naar jouw dagelijkse realiteit. Je ervaart meer rust en je zakt meer in je lichaam. Je gaat bewuster voelen wat je nodig hebt. Hierdoor komt er ruimte en kan je tot keuzes komen die beter passen bij wat jij nodig hebt in jouw huidige levensfase.

Agenda

Seizoenscirkel Allerzielen

Woensdag 2 November live te Asse
Vrijdag 4 November online, telkens van 19 tot 21u

Verlang jij ook om meer in harmonie te leven met de natuur?
Sinds oudsher worden er 8 jaarfeesten gevierd die ieder hun specifieke betekenis en energie hebben. Ze vallen op tijdstippen die te maken hebben met de plaatsing van de zon en de maan op dat moment. Deze 8 momenten in het jaar vieren is een mooi ritueel om jezelf opnieuw af te stemmen op het ritme en de energie van de seizoenen en om het grotere kosmische verband tussen de planeten en onze natuur te eren.

Lees hier meer

“Corinne is een waterdraagster. Ze beschikt over de gave om wijsheid in een vorm te gieten en over te dragen aan anderen.”

Ann

“Nog eens super merci voor deze inspirerende innerlijke tocht van de vrouwelijke krijger/priesteres/sjamaan/energie. Ik heb er heel veel van opgestoken, vooral door de delen te herontdekken die ik lang onder de mat heb laten liggen 😉 ”

Patricia

Meditatie-hoekje

Kom gezellig bij mij op het bankje zitten en laat je leiden door mijn stem. Je vindt hier een aantal meditaties en visualisaties die je leiden naar jouw bron van stilte, voeding en heling.

Regelmatig mediteren helpt om je denkgeest tot rust te brengen en meer neutraliteit te creëren ten opzichte van je gedachten en je emoties. Meditatie maakt je minder reactief op de prikkels uit jouw omgeving zodat je vrijer bent om zuiver te handelen en om authentiek te communiceren.